Adıyaman Belediyesi tarafından Altınşehir Mahallesi’nde yapımı sürdürülen Yürüyüş Parkının kauçuk zemini döşenmeye başlandı.
Belediye BaşkanıF. Hüsrev Kutlu’nun göreve gelmesinden sonra sosyal projelere ağırlık veren Adıyaman Belediyesi’nin, kentleşmenin en yoğun yaşandığı Altınşehir Mahallesi’nde yapımına başladığı Yürüyüş Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Altınşehir Mahallesi’nin Güney kısmında sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, EPDM yürüyüş yolunun zemininin döşeme çalışmalarına başlandığını belirterek, parkın kısa süre içerisinde tamamlanması için yoğun şekilde çalıştıklarını dile getirdi.
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Altınşehir Mahallesi Muhtarı M. Yaşar Tohumcu ile mahalle sakinleri ise gayretli çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya ve ekibine teşekkür etti.