Başkan Büyükaslan Çocukları Sevindirdi
26 Temmuz 2008
Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan Gökkuşağı Derneğinin düzenlediği yaz okullarını ve Sevgi Çocuk Yuvasını ziyaret etti.
Gökkuşağı Derneği tarafından organize edilen yaz okullarındaki 80e yakın ilköğretim okulu öğrencisi, her biriyle ayrı ayrı ilgilenen Başkan Büyükaslan, çocuklara yardımseverlikten ve yardımseverliğin önemine vurgu yaparak sohbet etti. Program sonrasında çocuklara yaz tatilini iyi değerlendirmelerini ve kitap okumalarını teşvik amacıyla temel dersleri içeren çalışma kitapları hediye etti. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükaslan, yardımseverlik temasını güçlendirmek amacıyla Gökkuşağı Derneği Başkanı Mirza Gökdemir, yaz okulu öğretmenleri ve 80 öğrenciyle birlikte Sevgi Çocuk Yuvasını ziyaret ederek çocukların gönüllerini aldı.
Gökkuşağı Derneği Başkanı Mirza Gökdemir, Geleneksel hale getirdiğimiz yaz okulumuzda bu sene 80 öğrencimize hizmet veriyoruz. 20 gönüllü öğretmenimizle Sınav Dershanesine ait olan binada yürüttüğümüz yaz okulumuzda özellikle temizlik, yardımseverlik, görgü kuralları ve çalışkanlık konularında değişik etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca satranç, iş eğitimi, mekânlar ve şehirler konularında dersler ve kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Bunların yanı sıra futbol ve basketbol alanlarında sportif eğitimler veriyoruz. Belediye Başkanımız Necip Büyükaslana nazik ziyaretlerinden ve derneğimizin her türlü faaliyetine vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca Sınav Dershanesi yöneticilerine dershanelerini yaz boyunca bize açtıkları için teşekkür ediyorum dedi.
Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Gökkuşağı Derneğinin düzenlediği faaliyetleri toplumsal açıdan faydalı buluyor, elimizden geldiği desteği vermeye çalışıyoruz. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız bizim için çok önemlidir. 4 yıl önce başlattığımız ve geleneksel olarak her yıl devam ettirdiğimiz yaz spor okullarımızdan 5 bine yakın öğrencimiz faydalandı. Bu geleneğin diğer kurumlar tarafından benimsendiğini ve çocuklarımıza yönelik eğitim faaliyetlerinin yapıldığını görmek bizi son derece mutlu ediyor. Gökkuşağı Derneğini yaz okulu programından dolayı tebrik ediyor, çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum dedi.