Fanatik Saate Yoğun İlgi
2 Nisan 2010
Adıyaman Açık ve Kapalı İnfaz Kurumunda bulunan mahkum ve tutuklularının yapmış oldukları el işlerinin içinde en fazla ilgiyi Fenerbahçe logolu duvar saati aldı.
İl Halk Kütüphanesinde sergiye açılan ve Adıyaman Açık ve Kapalı İnfaz Kurumunda bulunan hükümlü ve tutuklular tarafından yapılan el işi sergisi büyük ilgi gördü.
Maket gemiden kilimlere kadar birçok alanda yapılan el işlerinin aynı zamanda belirli bir fiyattan satışa sunulduğu sergide ise geçtiğimiz haftaya damgasını vuran ve tüm ülkede büyük bir merakla sonucu beklenen Galatasaray Fenerbahçe derbisi damgasını vurdu.
Mahkûmlar tarafından sarı lacivert renklerle işlenerek yapılmış olan suvar saatine özellikle Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Özellikle saati almak isteyen Fenerbahçeli fanatik taraftarlar; Bizim için sonucu sadece iki neticeli olan bir maçtı. Fenerbahçemiz ya berabere kalacaktı. Yâda yenecekti ve beklediğimiz gibi oldu maçtan 1 0lık bir galibiyet ile ayrıldı. Dolayısıyla bu kez de bizlerde bir Fenerbahçe ürünleri merakı baş gösterdi. Anahtarlıktan kalem kılıfına kadar birçok konuda yapılan el işlerinin içinde ise ilgimizi en fazla Fenerbahçe logosuyla sarı lacivert renkli boncuklarla işlenmiş olan duvar saati çekti. Bizler bu saati almaya çalıştık ama maalesef bizden önce hareket eden bir fanatik arkadaşımız saati almış. Bizlere de ona hayırlı olsun demek düşüyor. Geriye kalan ürünlerden ise yine takımımızın renkleriyle işlenmiş olan kalemli, kalem kılıfları ve anahtarlıkları almak kaldı. Bu bile bizleri onurlandırmaya yetti şeklinde konuştular.