Sarıgül Haziranda Adıyamana Geliyor
21 Nisan 2010
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, haziran ayında yapılacak olan Adıyaman TDH Parti Binasının açılışına katılacak.
Kısa sürede kurularak ülke genelinde teşkilatlarını yapılandırmaya başlayan Türkiye Değişim Partisi, Adıyaman İl Yönetimi, haziran ayındaki parti binasının açılışı için gün sayıyor.
Türkiye Değişim Partisi Adıyaman İl Başkanı Hacı Mehmet Karataş, hafta sonu Bingölde gerçekleşen parti binasının açılışına TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgülün de katıldığını ve açılışa 28 Bin 200 kişinin katılarak mitinge dönüştüğünü belirtti.
İktidara Yürüyüş adı altında Bingöldeki parti binasının açılışına Adıyaman il yönetiminin de katılarak burada bir süre Genel Başkan Sarıgül ile Adıyamanı konuştuklarını belirten İl Başkanı Karataş, Genel Başkanın Adıyaman için çok olumlu düşünceleri olduğunun altını çizdi.
Bir süre Adıyaman konusunda birlikte sohbet ettiklerini belirten İl Başkanı Hacı Mehmet Karataş; Bingölde çok büyük bir katılımla partimizin Bingöl il binası açılışı yapıldı. Çok renkli geçen açılış töreninde bizler Adıyaman il teşkilatı olarak bir süre görüşme imkânı yakaladık. Bu süreçte ilimiz ile ilgili bilgiler verdiğimiz Genel Başkanımızın ayrıca ilim konusunda fikirlerini de aldık. Genel Başkanımız, Türkiyenin barışın, huzurun ve ötekileştirmemeye ihtiyacı olduğunu batılısıyla, Ülkemizin doğulusuyla, başı açık olanıyla ve olmayanıyla bir bütün olduğuna dikkat çeken Genel Başkanımız ayrıca Ankaradaki siyasi gündem ile vatandaşın gündeminin biri birinden farklı olduğunu belirtti. İlimiz konusunda ise Adıyamanın öncelikli sorununun işsizlik olduğunu söyleyerek, bunun sebebinin ise tütünü kaldıranların tütün yerine alternatif ürünleri mutlak suretle yerine koyması gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca Etrafı sularla çevrili adeta bir yarım adayı andıran Adıyamanlının ırgat olmak kaderi olmamalıydı dedi. Sulu tarımdan turizme kadar birçok alanda mutlaka arılımlar gerçekleşmesi gerektiğini belirten Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül, bu konudaki gerek alt yapının gerekse teşvik paketleri ile halka iş alanı ve istihdam oluşturulması gerektiğini belirtti.ayrıca Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül, haziran ayındaki yapacağımız parti binamızın açılışında da bizlerle beraber olacağını söyledi şeklinde konuştu.