Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Adıyaman il müdürlüğü 2007 yılı hizmet içi eğitim seminerlerinin sona ermesinden dolayı kapanış töreni düzenledi.
SHÇEK Adıyaman il müdürlüğü tarafından personellerini 17 günlük eğitim sonrasındaçocuk ve gençlik merkezinde kapanış tören düzenleyerek, hizmet içi eğitimin önemine dikkat çekildi. Kapanış törenine Vali Yardımcısı Aydın Börü, İl Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Akgün, müdür yardımcıları, kuruluş müdürleri ve kurum personeli katıldı. Kapanışta konuşan Vali Yardımcısı Aydın Börü, hizmet içi eğitimler sayesinde kurumun nitelik yönünden zenginleşeceğini ve vatandaşla kurum arasında ki iletişimin artacağını söyledi.
SHÇEK Adıyaman İl Müdürü İsmail Akgün ise, kurum personelinin çağın yeniliklerine ve gelişen teknolojiye ayak uydurabilmeleri ve kurumsallaşması açısından hizmet içi eğitim seminerlerinin önemli olduğunu kaydederek, Kurs sonunda bütün personelin nitelik olarak daha zengin hale geldiğini gözlemliyoruz. Bu zenginliğin hizmet kalitesine yansıyacağını ümit ediyorum dedi. Konuşmaların ardından hizmet içi eğitime katılan personele sertifikaları dağıtıldı.(iha)