Adıyaman’a ilk petrol istasyonunu kuran Açıkgöz Ailesi yine bir ilke imza attı. Akaryakıt dünyasında kaliteyi ve güveni sunan tüm Türkiye’ye hizmet veren bir kuruluş olan YÖRPET petrol istasyonu Adıyamanlıların tepkisine duyarsız kalmadı ve fiyatları indirdi.
YÖRPET Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Açıkgöz, Adıyamanlıları isyan derecesine getiren petrol fiyatlarında indirime gittiklerini açıkladı. Açıkgöz “Akaryakıt istasyonu olarak şu anda Adıyaman’ın en ucuz ve kaliteli akaryakıt hizmetini vermekteyiz. Şirketimiz olarak önceliğimiz, müşterilerimizin memnuniyetini sağlarken onların her türlü taleplerine cevap verebilmektir. Bu talepler doğrultusunda Adıyaman’a en güzel hizmeti vereceğimizin inancındayız” ifadelerini kullandı.
Son zamanlarda Adıyamanlıların dilinde olan petrol fiyatlarının pahalı olmasına tepkiler sonuç verdi ve Adıyaman Özgür Petrol fiyatları indirdi.
ÖZGÜR petrol Gölbaşı Karayolu üzerinde Volkswagen Vimsa bitişinde indirimli fiyatlarıyla müşterilerine beklemekte.
Bugünden itibaren geçerli fiyatlar şöyle:
Lpg: 2.49
Motorin: 4.09
Kurşunsuz benzin: 4.99